banners

Over Helios-Online

Over Helios-Online

In onze markt mogen we gerust een "oud" bedrijf worden genoemd. Opgericht in 1969 bestaat Helios al ruim 45 jaar. En hoewel het team heden ten dage niet meer uit de mensen van toen bestaat, kan ik als huidige eigenaar niet zonder trots melden er toch al sinds 1978 bij te horen.

In 1996 zette Helios haar eerste voorzichtige schreden op het wereldwijde web. Nu is internet alom tegenwoordig en niet meer weg te denken. Tot 2010 hebben we onze website helios.nl voornamelijk gebruikt als middel om productinformatie te verschaffen en met u onze projecten te delen.

De laatste jaren groeide de behoefte aan een grotere "etalage". Daarbij wilden wij onze klanten in de gelegenheid stellen op elk moment van de dag, on-line bij ons te kunnen winkelen. Dat resulteerde in een webshop onder de naam: "Helios-Online".

Zoals gezegd willen we de beste Pro Audio webshop van Nederland zijn.
Waarin onderscheidt Helios-Online zich van de rest?

 1. Pro producten van een Pro leverancier
  Pijnstillers vindt u tegenwoordig probleemloos in de supermarkt maar een hoogwaardig medicijn koopt u toch liever bij de apotheek. Een deel van de pro audio apparatuur die wij aanbieden vindt u ook bij andere webshops. Met dat verschil dat wij weten wat we verkopen. Daar doet u uw voordeel mee, zonder dat het u extra kost.
 2. Een adres en een voordeur
  Helios-Online is niet uitsluitend een virtuele winkel. Wij zijn een bedrijf met een pand en een voordeur waar u elke werkdag terecht kunt. Deze website wordt gerund door de mensen van het Helios Pro Audio Solutions team. Wanneer u ons belt krijgt u altijd iemand te spreken. Bij Helios-Online bent u verzekerd van heldere communicatie en een soepele logistieke afhandeling.
 3. Risicoloos
  Helios bestaat ruim 45 jaar. We hebben een naam hoog te houden. U weet dus van wie u koopt. Vertrouwd en zonder enig risico.
 4. Snel en overzichtelijk
  De Helios-Online website heeft een business-to-business opzet. Overzichtelijk, zonder franje en met een supersnelle zoekmachine.
 5. 2000+ producten
  Helios-Online biedt u een zeer uitgebreid gamma aan producten van een groot aantal verschillende merken tegen aantrekkelijke prijzen.
 6. Recensies
  Iedereen kan een recensie schrijven, hoe kritisch ook. Zolang de gangbare fatsoensnormen in acht worden gehouden. Hierdoor weet u precies hoe andere gebruikers over een product denken.

Het verschil tussen Helios Pro Audio Solutions en Helios-Online
Helios Pro Audio Solutions (website www.helios.nl) en Helios-Online vallen onder dezelfde BV en worden gerund door dezelfde mensen. Via Helios-Online voeren we echter een afwijkend prijsbeleid. Wanneer u via onze webshop koopt belonen we u voor het feit dat u minder beslag legt op onze tijd en u direct met ons afrekent. Die besparing doen we u cadeau in de vorm van een extra scherpe aankoopprijs. U krijgt van ons dus dezelfde aftersales, de pre-sales verzorgt u zelf.

Mooie woorden, tijd voor daden. Begin dus snel met surfen en kijk eens rond in ons ruime assortiment. Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons dan weten. Grote kans dat we het artikel binnen enkele uren kunnen toevoegen.

Twijfelt u nog? Wenst u een uitgebreide demonstratie van producten? Of wilt u een turn-key project door ons laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook. Op www.helios.nl vindt u onze projecten en onze diensten. We spreken u graag persoonlijk!

Ulmt van der Linden
Directeur
Helios BV