Over Helios-Online

In onze markt mogen we gerust een "oud" bedrijf worden genoemd. Opgericht in 1969 bestaat Helios al ruim 50 jaar. En hoewel het team heden ten dage niet meer uit de mensen van toen bestaat, kan ik als huidige eigenaar niet zonder trots melden er toch al sinds 1978 bij te horen.

In 1996 zette Helios haar eerste voorzichtige schreden op het wereldwijde web. Nu is internet alom tegenwoordig en niet meer weg te denken. Helios-online.nl voorziet in twee behoeftes. Primair gezien kun je er direct bestellen. Daarnaast vervult deze website een zogenoemde “etalagefunctie”. Ons leveringspakket is weliswaar groter dan wat we online laten zien maar de webshop geeft je niettemin een duidelijk overzicht van de producten wij aanbieden

Waarin onderscheidt onze webshop zich van vele anderen?

 1. Pro producten van een Pro leverancier
  Pijnstillers vind je probleemloos in de supermarkt maar een hoogwaardig medicijn koop je bij de apotheek. Een deel van de pro audio apparatuur dat wij aanbieden vind je ook bij andere webshops. Met dat verschil dat wij weten wat we aanbieden. Daar doe je je voordeel mee, zonder dat het je extra kost.
 2. Een adres en een voordeur
  Helios-Online is niet uitsluitend een virtuele winkel. Wij zijn een bedrijf met een pand en een voordeur waar je op elke werkdag terecht kunt. Deze website wordt gerund door de mensen van het Helios Pro Audio Solutions team. Wanneer je ons belt krijgt je altijd iemand te spreken. Bij Helios-online ben je verzekerd van heldere communicatie en een soepele logistieke afhandeling.
 3. Risicoloos
  Helios bestaat ruim 50 jaar. We hebben een naam hoog te houden. Je weet dus van wie je koopt. Vertrouwd en zonder enig risico.
 4. Snel en overzichtelijk
  De Helios-online website heeft een business-to-business opzet. Overzichtelijk, zonder franje en met een supersnelle zoekmachine.
 5. 2000+ producten
  Helios-online bied een zeer uitgebreid gamma aan producten van een groot aantal verschillende merken tegen marktconforme prijzen.

Het verschil tussen Helios Pro Audio Solutions en Helios-Online
Helios Pro Audio Solutions (website www.helios.nl) en Helios-Online vallen onder dezelfde BV en worden gerund door dezelfde mensen. Een andere URL, hetzelfde bedrijf.

Mooie woorden, tijd voor daden. Begin dus snel met surfen en kijk eens rond in ons ruime assortiment. Vind je niet wat je  zoekt, laat het ons dan weten.

Twijfel je nog? Wens je een demonstratie van producten? Of wil je een turn-key project door ons laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook. Op www.helios.nl vind je onze projecten en onze diensten. We spreken je graag persoonlijk!

Ulmt van der Linden
Directeur
Helios BV