banners
 

PSI Audio Heretage3

Vrijdag 19 april 2019, 15:36 • 1448 keer gelezen
De Héritage3 is de eerste home entertainment-luidspreker van PSI Audio. Gebaseerd op de technologische expertise van meer dan 40 jaar luidsprekerontwikkeling. De Héritage3 combineert gepatenteerde technologieën zoals CPR en AOI met een fraai uiterlijk en een geheel nieuw elektronisch circuit.
PSI Audio Heretage3
Audioprofessionals doen geen concessies aan de afspeelkwaliteit. Hun werk is afhankelijk van de nauwkeurigheid van hun gereedschappen, inclusief die van hun luidsprekers. Home-audio-enthousiastelingen kunnen soepeler zijn - in theorie. In de praktijk verwachten veeleisende luisteraars dat hun luidsprekers hun favoriete muziek zo nauwkeurig mogelijk reproduceren. Met de Héritage3 van PSI Audio is dat precies wat zij krijgen.

PSI Audio is een begrip onder experts op het gebied van geluidsproductie vanwege haar uitzonderlijk nauwkeurige luidsprekers. De 40 jaar ervaring van het bedrijf culmineert nu in de Héritage3: een actieve vloerstaande luidspreker die is ontwikkeld voor de woonkamer. Hoewel de Héritage3 specifiek is ontworpen voor thuisgebruik, konden de ingenieurs putten uit de expertise die is opgedaan bij de ontwikkeling van de befaamde drievoudige studiomonitor A25-M. Het resultaat is een high-end, professionele geluidsbeleving voor veeleisende muziekliefhebbers. Het DSP-vrije, volledig analoge circuit wordt gecombineerd met een behuizing met hoeken van 45 graden om secundaire emissies te verminderen en een perfect vlakke frequentierespons te bereiken binnen 1 dB over het hele spectrum.

Voor toepassingen in de woonkamer is een indrukwekkend geluid vaak niet genoeg. Luidsprekers voor thuisentertainment moeten er goed uitzien - ze moeten designmeubilair zijn dat net zo gemakkelijk in het oog springt als in het oor. PSI Audio antwoord hierop is de Héritage3. Dit luidsprekerontwerp combineert akoestiek met een uniek, elegant uiterlijk.

De houten behuizing van de PSI Audio Héritage3 herbergt gepatenteerde technologie. Dezelfde technologie die het vertrouwen heeft gewonnen van professionele muziekproducenten en geluidstechnici over de hele wereld. De drivers voor de woofer en de midrange maken gebruik van de uiterst efficiënte klasse G / H-topologie-versterkers, waardoor meer vermogen wordt verkregen met minder vervorming. De fasereactie is net zo lineair als de frequentierespons als gevolg van PSI Audio CPR-technologie (Compensated Phase Response). De reproductie van snelle transiënten wordt geperfectioneerd door AOI, de Adaptive Output Impedance, die continu de membraanbeweging bewaakt en deze terugvoert in de versterker. Het resultaat is sonische nauwkeurigheid op zijn best.

De PSI Audio Héritage3 heeft drie drivers: de 10-inch woofer voor een exacte bas, de 5,8-inch middentoner voor transparant midden en de volledig handgemaakte 1-inch dome-tweeter voor luchtige hoogtepunten. De versterkers sturen aan met meer dan voldoende vermogen: 170 W voor de woofer, 80 W voor het middenbereik en 50 W voor de tweeter, resulterend in een totale continue maximale SPL van 109 dB voor een enkele luidspreker. Het spectrum varieert van 28 Hz tot 23.000 Hz bij 1 dB-tolerantie.

Zoals alle producten van PSI Audio, is de Héritage3 gebouwd in de eigen fabricage in Yverdon-les-Bains, Zwitserland. Alle stappen van ontwikkeling tot eindmontage vinden hier plaats. Elke luidspreker wordt afzonderlijk gemeten en gekalibreerd in de echovrije kamer - Zwitserse precisie op zijn best. Van de kleinste componenten tot het eindproduct, PSI Audio gaat voor perfectie tot in de kleinste details.

Levertijd is op dit moment nog onbekend.