Nieuws

Nieuwe tweeter voor PSI Audio A21-M

  Wednesday 11 May 2022, 14:47

PSI Audio introduceert een nieuwe tweeter voor de professionele studiomonitor A21-M. Met de nieuwe, krachtigere driver die nu met de hand is vervaardigd in de eigen fabriek, brengt de Zwitserse luidsprekerfabrikant de populaire luidspreker nog dichter bij absolute natuurgetrouwheid. De A21-M combineert uitstekend geluid met uitzonderlijke productiekwaliteit om de meest nauwkeurige tweerichtingsmonitor te creëren.

Dit is wat PSI Audio er zelf over schrijft:

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: “In-huis” vervaardigde tweeter
Na de A14-M ​​en de A17-M is de A21-M de derde monitorluidspreker van PSI Audio die is geüpgraded naar de nieuwe gepatenteerde tweeter. De nieuwe tweeter is vanaf de grond af ontworpen en volledig ontwikkeld door PSI Audio en wordt met de hand gemaakt in de eigen fabriek van het bedrijf in Zwitserland. Door elke stap van de productie nauwgezet te controleren, creëert PSI Audio een driver met een uitzonderlijke geluidsdruk en liberaliteit, terwijl vervorming tot een minimum wordt beperkt. Aangezien de markt niets vergelijkbaars te bieden heeft, is de nieuwe A21-M een klasse apart - the real thing.

A21-M: meest betrouwbare partner in nabij- en middenveld
PSI Audio studiomonitors genieten een uitstekende reputatie onder audioprofessionals. Net als andere PSI Audio-modellen wordt de A21-M 2-weg monitor gewaardeerd vanwege zijn nauwkeurige weergave in allerlei mix- en mastersituaties. Met de nieuwe tweeter komt de grootste 2-weg luidspreker in de PSI Audio-reeks nog dichter bij sonische perfectie. De A21-M blijft altijd trouw aan het bronmateriaal en onthult elk subtiel detail en de volledige sonische rijkdom van verfijnde soundscapes voor de getrainde oren van verfijnde luisteraars.

Precisie geluidstechnologie
De nieuwe tweeter in de PSI Audio A21-M past perfect bij de technische bekwaamheid van het hele assortiment studioluidsprekers. Adaptive Output Impedance (AOI) bewaakt en corrigeert de beweging van het diafragma ten opzichte van het ingangssignaal voor een uitzonderlijk nauwkeurige geluidsweergave. Compensated Phase Response (CPR) zorgt ervoor dat alle spectrale elementen van het ingangssignaal in fase worden afgespeeld om ongewenste verkleuring van het bronmateriaal te voorkomen. De klasse G/H eindversterkers benutten de voordelen van klasse AB en verbeteren het ontwerp met minder vervorming en meer efficiëntie. Er is geen extra signaalconversie nodig, aangezien de A21-M, net als alle luidsprekers van PSI Audio, volledig in het analoge domein werkt. Samen met Zwitsers vakmanschap en de uitgebreide kalibratie van elke afzonderlijke luidspreker in de echovrije kamer van het bedrijf, bereiken deze technologieën een uitstekende getrouwheid in geluidsweergave.

Kwaliteit van Zwitserse makelij
PSI Audio voert elke stap van ontwikkeling tot eindproduct uit in eigen beheer. De A21-M met zijn nieuwe tweeter wordt volledig met de hand gebouwd in de eigen fabriek van het bedrijf in Zwitserland. Elke individuele eenheid wordt gemeten en gekalibreerd in een echovrije kamer en de bijbehorende individuele meetcurve wordt bij het product geleverd. De precisie die PSI Audio op het gebied van geluid nastreeft, omvat ook de fabricagekwaliteit, zodat de luidsprekers zeer waarschijnlijk levenslange metgezellen zullen worden - een nauwkeurig geluidsbeeld waar u jarenlang op kunt vertrouwen.