banners
 

Metric Halo 3d Early Adopter Program eindigt op 30 september a.s.

Woensdag 04 september 2019, 14:34 • 1113 keer gelezen
Het is bijna zover. De officiële eerste release van de 3d software (firmware) van Metric Halo is binnenkort een feit. De huidige beta-software is voor 99% af en draait reeds naar tevredenheid op duizenden machines.  Maar binnenkort wordt de "Golden Master"  (GM) software gepresenteerd waarmee een mijlpaal in een lang ontwikkeltraject wordt bereikt. Met de komst van de GM komt er tevens een einde aan de 25% korting die Metric Halo gedurende de ontwikkelperiode heeft gehanteerd.
Metric Halo 3d Early Adopter Program eindigt op 30 september a.s.

Tot 1 oktober a.s. heeft Metric Halo echter nog een konijn in de hoge hoed. Het "Early Adopter Program". Tot het einde van de maand september kun je niet alleen een 3d upgrade met korting kopen, maar wat misschien nog interessanter is:  je kunt in die periode als Early Adopter ook een extra Metric Halo 3d apparaat kopen  met stevige kortingen die kunnen oplopen tot 50%!

Metric Halo stelt hierbij als voorwaarde dat je reeds in het bezit moet zijn van een 3d unit. Naar ons idee kan deze actie echter ook interessant zijn voor mensen die geen tweede unit nodig hebben. Immers, wie verbiedt je om zo'n apparaat door te verkopen aan een vriend(in), kennis of collega?

Sowieso is dit het juiste moment voor een upgrade naar 3d. Firewire is alweer een tijd verdwenen van Mac's (en PC's), en met de komst van MacOS 10.15 (Catalina) zullen 32-bit programma's niet meer werken. Het betekent bijvoorbeeld dat wanneer je besluit te upgraden naar MacOS 10.15, je 2d MIO Console (software), niet meer draait.

Samengevat, mocht je naar 3d willen upgraden of een of meer extra units willen aanschaffen, dan is september de maand omdat te doen.

Bel of mail ons voor meer informatie.

Top-10 redenen om deze maand je MH unit te upgraden.