banners
 

Grace Design m801 mkII

Maandag 15 oktober 2018, 16:10 • 11 keer gelezen
Grace Design m801 mkII

Grace Design introduceerde de m801, 8-kanaals pre-amp bijna 25 jaar geleden. Het was een instant succes. Het apparaat werd geroemd om z'n audiokwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Maar na zoveel jaar trouwe dienst mag hij nu met pensioen.

Zoals z'n voorganger is ook de m801 mkII volledig analoog. Ontworpen voor engineers voor wie het beste niet goed genoeg is. De nieuw ontworpen versterker circuits duwen de ruisvloer verder naar beneden. De bandbreedte in de lage frequenties is verbeterd. De m108 mkII is minder gevoelig voor RF/EMI wat belangrijk is in een wereld waar digital noise alleen maar toeneemt.

En niet onbelangrijk, Grace heeft de productiekosten met ruim 20% weten te verlagen.


Boris Blank produceert op PSI Audio A21-M

Maandag 15 oktober 2018, 15:13 • 15 keer gelezen
Boris Blank produceert op PSI Audio A21-M

Het is een bekend fenomeen dat pro audio en Hifi steeds dichter naar elkaar toeschuiven. Zo maakte Benchmark Media jarenlang DA converters voor de pro markt maar richt men zich met hun DAC3 en HPA4 nu voornamelijk op de consumentenmarkt.  Terwijl deze beide producten zeker niet in de audiostudio zouden misstaan. Wij presenteren wij ons, om die reden, steeds vaker op Hifi shows. Een grootste gemene deler, als het gaat om demomateriaal, zijn de tracks van Yello. Die zijn zo fenomeenaal nauwkeurig geproduceerd dat zo'n beetje elke audio-installatie er beter door gaat klinken.


Paul Power opnieuw verliefd

Maandag 08 oktober 2018, 12:12 • 1283 keer gelezen
Paul Power opnieuw verliefd

In 2015 koos Paul voor zijn studio met overtuiging voor een ATC SCM45A surround systeem. De laatste tijd werkt hij ook met regelmaat vanuit zijn homestudio, thuis. Eenmaal gewend aan (of is het verwend door?) de ATC sound in zijn studio, werd het verschil met thuis hem op zeker moment te groot. Paul vroeg ons of hij een paar SCM25A Pro mocht proberen. En wie zijn wij dan om daar Nee tegen te zeggen....


Trinnov MC AoIP: 64 kanalen AES67 en Dante

Vrijdag 31 augustus 2018, 11:31 • 282 keer gelezen
Trinnov MC AoIP: 64 kanalen AES67 en Dante

Op IBC Amsterdam toont Trinnov hun nieuwe High Channel Count (HCC) en Audio over IP oplossingen.

Trinnov, marktleider op het gebied van Digital Room Optimizing, heeft haar multi-channel lijn (MC) uitgebreid met een tweetal High Channel Count modellen. Naast de MADI versie zijn nu ook twee AoIP uitvoeringen verkrijgbaar op basis van AES67 en Dante.