banners
 

Metric Halo levertijden, nieuwe 3D software en Atmos controlling

Woensdag 25 augustus 2021, 15:22 • 296 keer gelezen
Metric Halo levertijden, nieuwe 3D software en Atmos controlling Het wereldwijde chiptekort treft niet alleen de auto-industrie.  Ook fabrikanten van audioapparatuur raken erdoor in problemen.  Waaronder Metric Halo. Hun 3D upgrades zijn helaas sterk in prijs gestegen. Concreet betekent dit dat de "early adopter" korting voor deze upgrades komt te vervallen. En ook de levertijd van de 2882, de LIO-8 en ULN-8  is flink toegenomen.

Wat is Immersive Sound?

Donderdag 22 april 2021, 11:10 • 1027 keer gelezen
Wat is Immersive Sound? Trinnov Audio heeft een interessante tekst op hun website gezet die beschrijft wat Immersive Audio precies is en waarom het een verbetering is ten opzichte van kanaal gebaseerde surround sound audio. We hebben het vertaald middels Google Translate en hier en daar aangepast om de leesbaarheid te verbeteren.

De nieuwste modewoorden op het gebied van hoogwaardige thuistheaters zijn termen als 'Immersive Audio' en '3D-audio'. Wat betekenen deze termen en waar komen ze vandaan?

PSI Audio EXD driver

Woensdag 14 april 2021, 10:56 • 687 keer gelezen
PSI Audio EXD driver

PSI Audio heeft een geheel nieuw type driver ontwikkeld voor de nieuwste update van de drieweg-luidspreker A25-M. De Extended Dome-driver, of EXD, combineert de voordelen van zowel dome- als conusdrivers en elimineert de nadelen. Het resultaat is een krachtige, maar lichte driver met een grote bandbreedte en een snelle respons. De EXD overbrugt perfect de kloof tussen de laagfrequent woofer en hoogfrequent tweeter en zorgt voor een unieke luisterervaring.


REF10 SE120 - Fantastic Feedback

Dinsdag 13 april 2021, 16:55 • 1087 keer gelezen
REF10 SE120 - Fantastic Feedback Vanaf de introductie genereert de Mutec REF10 SE120 een stortvloed aan enthousiaste reacties. De audiopers prees deze ultieme referentieklok van 10 MHz zonder uitzondering:

"Met de REF10 SE120 was de verbetering behoorlijk dramatisch."
Jules Standen, gearslutz.com

"Dankzij het ultraprecieze 10 MHz kloksignaal, blijkt de ‚Special Edition 'de ultieme geluidsoptimalisatie te zijn voor elk compatibel digitaal systeem."
Harald Wittig, FIDELITY