banners
 

ATC Technology pages

Donderdag 11 januari 2018, 18:31 • 128 keer gelezen
ATC Technology pages Muziek is emotie. Dat weten we allemaal. Maar om een luidspreker optimaal te laten weergeven benadert Luidsprekerfabrikant ATC geluid voornamelijk op een wetenschappelijke manier. Wie beter wil begrijpen waarom ATC luidspreker zo bijzonder zijn, nodigen wij uit om eens een kijkje te nemen op hun nieuwe "Technology Pages". Hier wordt uitgelegd hoe men te werk is gegaan bij het ontwerpen en fabriceren van hun SH25-76(S) tweeter. ATC heeft aangegeven het komend jaar het aantal onderwerpen te zullen uitbreiden.

Film Academie kiest voor Dante netwerk

Dinsdag 12 december 2017, 13:21 • 370 keer gelezen
Film Academie kiest voor Dante netwerk

In de zomer van 2017 is het audionetwerk van de Nederlandse Film Academie (hierna NFA) volledig op de schop gegaan. Ruim een jaar ervoor werd door Ben Zijlstra en Michel Schöpping al nagedacht over hoe een nieuwe structuur er uit moest gaan zien. Als vaste leverancier van audioapparatuur werden ook wij betrokken in het overleg. Onze visie was dat Dante voor hen het perfecte systeem zou kunnen zijn. Belangrijkste redenen: betrouwbaarheid, flexibeliteit en schaalbaarheid. Een niet onbelangrijk voordeel was dat met Dante de infrastructuur (bekabeling) sterk werd vereenvoudigd.


Justin Mylo kiest voor ATC SCM45A

Woensdag 22 november 2017, 16:01 • 419 keer gelezen
Justin Mylo kiest voor ATC SCM45A

Emilio Behr, beter bekend onder zijn artiestennaam Justin Mylo, is een Nederlandse DJ, producer en muzikant, gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Hij kreeg voor het eerst erkenning door zijn samenwerking met Martin Garrix aan het nummer "Bouncybob".

Emilio  wordt de laatste maanden gevolgd door het team van "The Next Icons". Een Veronica programma dat meekijkt in het tubulente leven van jonge, Nederlandse DJ's

Nieuwe firmware Clarity M

Vrijdag 03 november 2017, 19:45 • 284 keer gelezen
Nieuwe firmware Clarity M

TC brengt op korte termijn nieuwe firmware uit voor de Clarity M meter. We hebben de Alpha versie getest. Dit kun je o.a. verwachten:

-       een Vector Scope met een scala aan integratietijden en kleuren
-       Diverse Broadcast schalen (PPM, Vu, Nordic etc.)
-       Balance-O Meter (Je moet 'm zien om hem te begrijpen)
-       PPM meters over de volledige schermhoogte uit te vullen.
-       Custom lay-outs.