banners
 

ATC Home Theatre Series (HTS)

Dinsdag 16 mei 2017, 15:56 • 170 keer gelezen
ATC Home Theatre Series (HTS) ATC's nieuwe Home Theatre Series luidsprekers zijn niet alleen een uitstekende keus wanneer u op zoek bent naar een indrukwekkend home-cinemageluid, ze zorgen tevens voor een fantastische muziekweergave in uw huiskamer.

Elk model bestaat uit een perfect afgewerkte behuizing, voorzien van ATC's bekende, handgemaakte luidspreker drive-units. Door de geringe diepte van de kast past deze luidspreker in elk huiskamerdesign.

Happy birthday to Sonnox!

Donderdag 11 mei 2017, 10:09 • 164 keer gelezen
Happy birthday to Sonnox!

Sonnox is zojuist 10 jaar jong geworden. Dat wordt gevierd met een interessante kortingsactie. Bel of mail (info@helios.nl) ons gerust voor meer informatie.

Het Helios Team.


m905 Phono Pre-amp optie

Donderdag 23 maart 2017, 08:59 • 865 keer gelezen
m905 Phono Pre-amp optie

De A905-PHONO maakt het mogelijk een draaitafel direct aan te sluiten op een Grace Design m905 monitor controller. Op de remote control van de m905 kan de ongebalanceerde analoge input worden ingesteld om of line level of phono level met RIAA correctie te accepteren. Grace Design omschrijft de kwaliteit van deze optie als "Audiofiel".


Waarom Dante?

Vrijdag 10 maart 2017, 16:43 • 951 keer gelezen
Waarom Dante?

Met regelmaat schrijven we over Dante. Met toenemend enthousiasme. Want Dante maakt het ontwerpen en uitvoeren van audio-netwerksystemen een stuk eenvoudiger terwijl de gebruiksmogelijkheden juist toenemen.

Heden ten dage hebben de meeste professionele audiosystemen een digitaal hart. Voor de bewerking van digitale audio maken we gebruik van een computer. Computers zijn onderling verbonden via een IP-netwerk. Het is daarom niet meer dan logisch dat audiosystemen op dezelfde manier elkaar worden verbonden.