banners
 

Drie ruimtes akoestisch behandeld bij Fontys Rock Academie

Maandag 01 februari 2021, 15:26 • 253 keer gelezen
Drie ruimtes akoestisch behandeld bij Fontys Rock Academie In januari 2020 hebben we voor Fontys Hogescholen in Tilburg (Rock Academie) twee volledig op zichzelf staande ruimtes mogen bouwen. Geluidstechnisch geïsoleerd en intern akoestisch geoptimaliseerd.  Op basis van dit positieve resultaat hebben voor hen de afgelopen maand een drietal ruimtes akoestisch mogen behandelen.

Willie Green Checks Out New TF11

Dinsdag 26 januari 2021, 16:39 • 57 keer gelezen
Willie Green Checks Out New TF11 (vertaald met Google translate)
Producer Paul "Willie Green" Womack heeft de nieuwe TELEFUNKEN TF11-microfoon getest in zijn succesvolle opnamestudio in Brooklyn. Hij keerde onlangs ook terug van TELEFUNKEN in Connecticut, waar hij een 30 minuten durende video vastlegde en produceerde voor de WinterNAMM Show 2021.

Brand AKM chipfabriek mogelijk ramp voor audio-industrie

Woensdag 25 november 2020, 11:13 • 502 keer gelezen
Brand AKM chipfabriek mogelijk ramp voor audio-industrie Sinan Kökbugur | 02 november 2020

Vorige week heeft een grote brand gewoed in een chipfabriek van het Japanse Asahi Kasei Microsystem (AKM), zo is te lezen in Japanse media. Het blussen van de brand heeft meerdere dagen geduurd en de brand zou naar verluidt grote schade hebben veroorzaakt. De productie van chips ligt stil en het gaat mogelijk meer dan zes maanden duren alvorens de productie hervat kan worden.
 
Lees verder op hifi.nl

MacOS 11 Big Sur nog even niet

Vrijdag 06 november 2020, 17:07 • 952 keer gelezen
MacOS 11 Big Sur nog even niet

Binnenkort brengt Apple MacOS 11 ofwel "Big Sur" uit. In MacOS11 is heel wat veranderd. Op dit moment zijn er nog allerlei compatibiliteitsproblemen met deze versie van MacOS, en die zullen bij het officiële verschijnen ervan nog zeker niet verholpen zijn. Ook wordt er waarschijnlijk een nieuwe Apple laptop met een Apple processor gelanceerd. Hoe goed die werkt, weet nog niemand.

Ons advies is om voorlopig de kat uit de boom te kijken en niet meteen je OS te upgraden of zo'n nieuwe Mac te kopen.

Zip Boterbloem