banners
 

Secrets Q&A with John Siau of Benchmark Media Systems

Maandag 17 januari 2022, 14:07 • 103 keer gelezen
Secrets Q&A with John Siau of Benchmark Media Systems

Benchmark Media Systems is een kleine maar ervaren audiofabrikant met het hoofdkantoor in Syracuse, New York. Ze hebben de afgelopen bijna 40 jaar hun reputatie opgebouwd door het ontwerpen en produceren van audioapparatuur met uitzonderlijke transparantie en prestaties.

Oorspronkelijk gericht op het maken van apparatuur voor professioneel gebruik, hebben de producten van Benchmark in de loop der jaren steeds meer hun weg gevonden naar de huizen van veeleisende muziekliefhebbers over de hele wereld. Secrets-bijdrager Sumit Chawla heeft onlangs de Vice President en Chief Designer van Benchmark, John Siau, gesproken met als doel wat meer te weten te komen over verschillende onderwerpen.

Lees verder (Engels)


Millennia HV-316 micamp is nu Mac compatibel

Woensdag 10 november 2021, 10:16 • 317 keer gelezen
Millennia HV-316 micamp is nu Mac compatibel

AELogic-software voor afstandsbediening nu geschikt voor Windows en macOS

De technisch meest geavanceerde microfoonvoorversterker in de 30-jarige geschiedenis van Millennia is nu compatibel met zowel Windows als Mac. Millennia's derde generatie AELogic-afstandsbedieningssoftware is nu beschikbaar in beide formaten op de Millennia-website.


Metric Halo levertijden, nieuwe 3D software en Atmos controlling

Woensdag 25 augustus 2021, 15:22 • 730 keer gelezen
Metric Halo levertijden, nieuwe 3D software en Atmos controlling Het wereldwijde chiptekort treft niet alleen de auto-industrie.  Ook fabrikanten van audioapparatuur raken erdoor in problemen.  Waaronder Metric Halo. Hun 3D upgrades zijn helaas sterk in prijs gestegen. Concreet betekent dit dat de "early adopter" korting voor deze upgrades komt te vervallen. En ook de levertijd van de 2882, de LIO-8 en ULN-8  is flink toegenomen.

Wat is Immersive Sound?

Donderdag 22 april 2021, 11:10 • 1575 keer gelezen
Wat is Immersive Sound? Trinnov Audio heeft een interessante tekst op hun website gezet die beschrijft wat Immersive Audio precies is en waarom het een verbetering is ten opzichte van kanaal gebaseerde surround sound audio. We hebben het vertaald middels Google Translate en hier en daar aangepast om de leesbaarheid te verbeteren.

De nieuwste modewoorden op het gebied van hoogwaardige thuistheaters zijn termen als 'Immersive Audio' en '3D-audio'. Wat betekenen deze termen en waar komen ze vandaan?