banners
 

Artnovion Launches Sub Trap

Vrijdag 23 november 2018, 15:51 • 93 keer gelezen
Artnovion Launches Sub Trap The Sub Trap is a new category of acoustic treatment, targetting the sub-bass frequency range. It boasts the highest absorption coefficient per volume on the market. It employs Artnovion's latest membrane technology - a symbiosis of precision engineering and material science - creating a device that can be precisely calibrate to work at the exact resonant frequency of a space.

Review Lynx Aurora (n) door Pro Sound News

Vrijdag 09 november 2018, 16:20 • 211 keer gelezen
Review Lynx Aurora (n) door Pro Sound News

Iedereen die behoefte heeft aan een compromisloze interface met een grote en groeiende keuze aan interface-opties, zou de Aurora (n) sterk moeten overwegen. Hij zal je zeker niet teleurstellen.

Russ Long, Sep 24, 2018

De Aurora (n) is het nieuwste product van Lynx Studio Technology. Als Aurora-gebruiker (de Aurora 8 is sinds de release in 2006 mijn belangrijkste converter), kon ik niet wachten om te zien wat het volgende hoofdstuk van Lynx's nalatenschap zou onthullen.


ATC en PSI Audio voor House of Talent

Dinsdag 30 oktober 2018, 13:05 • 352 keer gelezen
ATC en PSI Audio voor House of Talent

In augustus ging House of Talent (HOT) van start. Een SBS/Talpa programma waarin jong Nederlands talent een kans krijgt om te laten zien wat het waard is. Zoals we van John de Mol gewend zijn ligt de nadruk ook hier op het reality element. Hoe gaan de artiesten met elkaar om, en hoe houden ze het met elkaar uit? Maar muziek is waar het uiteindelijk toch om draait. Op de faciliteiten is duidelijk niet beknibbeld. Hoewel wij geen aandeel hebben gehad in de bouw van de HOT-studio zelf, vermelden we graag dat we de main- en nearfiled afluistering hebben geleverd. Te weten PSI Audio A17-M en ATC SCM110A SL Pro. De keuze daarvoor is gemaakt door engineer Holger Schwedt, die bij in de HOT-studio de songs produceert en mixt.


Grace Design m801 mkII

Maandag 15 oktober 2018, 16:10 • 193 keer gelezen
Grace Design m801 mkII

Grace Design introduceerde de m801, 8-kanaals pre-amp bijna 25 jaar geleden. Het was een instant succes. Het apparaat werd geroemd om z'n audiokwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. Maar na zoveel jaar trouwe dienst mag hij nu met pensioen.

Zoals z'n voorganger is ook de m801 mkII volledig analoog. Ontworpen voor engineers voor wie het beste niet goed genoeg is. De nieuw ontworpen versterker circuits duwen de ruisvloer verder naar beneden. De bandbreedte in de lage frequenties is verbeterd. De m108 mkII is minder gevoelig voor RF/EMI wat belangrijk is in een wereld waar digital noise alleen maar toeneemt.

En niet onbelangrijk, Grace heeft de productiekosten met ruim 20% weten te verlagen.