banners
 

RME Digiface Dante

Maandag 23 april 2018, 15:28 • 270 keer gelezen
Het Duitse RME staat erom bekend altijd stabiele drivers en zeer complete software te leveren in combinatie met zeer functionele hardware. Een voorbeeld hiervan is de Digiface Dante. Hoewel RME altijd heeft ingezet op MADI, laat dit nieuwe apparaat  zien dat ook zij de ontwikkeling van Dante nu omarmen.
RME Digiface Dante
De Digiface Dante is een lichtgewicht, portable audio interface die een Dante network combineert met USB 3, MADI en TotalMix FX.

Dante is een audio over IP protocol, ontwikkeld door Audinate. De Digiface Dante is een USB 3.0 van/naar Dante interface, die gebruik maakt van RME's MADIface Series driver voor Windows en macOS. Kenmerken: hoge betrouwbaarheid en uiterst lage latency.

De Digiface Dante is voorzien van de laatste versie TotalMix FX. Dat betekent dat dit slimme product niet alleen kan routen, maar ook net zoveel subgroepen kan mixen als er uitgangen beschikbaar zijn. De hoofdtelefoon stelt je in staat om elk kanaal te beluisteren maar kan ook als analoge stereo masteruitgang dienen. Dit apparaat is intern voorzien van de meest uitgebreide Dante module en kan daardoor via een Dante netwerk 64 kanalen versturen en ontvangen.

De Digiface Dante kan ook stand alone worden gebruikt waarbij de unit functioneert als een Dante MADI converter, zonder tussenkomst van een computer.

Bel of mail ons voor meer informatie.